Kategoriat
harjoittelu

Torstai 2.6.

Se on kesäkuu jo pitkällä, joten toukokuun kilometrit pöytään. Määrät laskivat viikko viikolta ja kuukauden lopussa mittarissa oli 215.5 km @  4:56/km. Enemmänkin olisin voinut juosta, mutta viime viikolla allergia yhdistettynä puolikkaan väsymykseen leikkasi lenkkien määrää. Eiköhän lääkitys ole nyt kunnossa ja eteenpäin vie hölkkääjän tie.

Tällä viikolla maanantai meni vielä leväten, mutta eilen ja toissapäivänä vedin kevyet kasin lenkit ja tänään aamusta vauhtileikitellen VR 3 km + VL 5 km + VR 3 km. Nyt pitää lähteä virittelemään grilli kesäkuntoon ja luonnollisesti sen jälkeen grillaamaan… ja iltalenkille, JOS en onnistu syömään itseäni ihan koomaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s