Kategoriat
kilpailu

Sunnuntai 15.5.

Vuoden 2011 Aviapolis-juoksu on nyt suoritettu. Ympäristössä on varmaankin tähän aikaan vuodesta todella paljon kilpailuja, koska osallistujamäärä oli aika vaisu. Harmi, koska juoksu oli todella hyvin järjestetty, reitti merkitty ja liikenteenohjaajia jokaisessa mahdollisessa risteyksessä. Kiitokset järjestäjille.

Tuosta osallistujamäärästä ei tietenkään löytynyt minkäänlaista apua meikäläisen vauhtiin. Ensimmäinen kilsa vähän varovaisemmin ja toisen aikana ohittelin liian kovaa aloittaneet. Ja sen jälkeen ei ollut loppumatkalla ketään lähelläkään edessä tai takana, eli kahdeksan kilsaa soolona.

Yhtään katuun maalattua km-merkkiä en matkalla huomannut (sokea kun olen?) ja jouduin luottamaan Garminiin. Sen perusteella 40 min alitus näytti ihan selkeältä, mutta loppusuoralla virallisen kellon nähdessäni jouduin vetämään kunnon loppukirin. Joku 39.57 siitä sitten tuli. Eroa siihen edellä menneeseen selkään 40 ja seuraavaan takana tulleeseen 25 sekunttia… soolo.

Hyvä, huono vai sinne päin? Tasavauhtista puurtamista ilman viimeistä puristusta, siinä se. Katsotaan miten viikon päästä puolimara sujuu. Vuoden 2011 ensimmäinen kisa on sentään nyt korkattu 🙂 meni aika pitkälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s