Kategoriat
harjoittelu

Tiistai 26.4.

Ja sitten omat treenit, joissa ei käyty edes hetkellisesti lähelläkään 10K:n ameriikan ennätyksen keskivauhtia, puhumattakaan naisten maratonin ME vauhdeista… tai kuudennessa vedossa ensimmäisen 200 m keskivauhti oli aika lähellä… 3.12 vs 3.17. ou jee.

Lomapäivä, seiskalta ylös, 9.21 baanalle. 6 x 800 m / 3 min kävely/hölkkä palautuksella. Siinä juoni. Ensimmäiset kolme vetoa hiekalla, jossa viimeiset 150 m loivaan nousuun… 3.59/km, 3:54/km, 3:49/km… fiilis oli, että ei kulje niin kuin pitää, joten kaksi seuraavaa tasaisella asfaltilla 3:38/km ja 3:37/km ja viimeinen veto taas tutulla hiekkabaanalla 3:33/km. Garminin mukaan ensimmäiset 200 m meni 3:17/km ja sen kyllä huomasi hieman agressiivisemmasta juoksutyylistä… mutta sitten se vauhti hyytyi. Sanotaan kuitenkin, että ihan ok juoksu.

Siitä se lomapäivä sitten lähti liikkeelle, 16 neliötä parketin purkua ja saman verran vinyylilattian asennusta… selkeästi olen suuntautunut tuonne purkamisen puolelle 16/m2 alle tunnin… kasausta vastaavaan aikaan 2/m2 tai miten nuo pitää merkitä juoksutyyliin… plääh. Huomenna jatkuu harjoitus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s