Kategoriat
harjoittelu

Sunnuntai 24.4.

Vähän kevyemmän viikon päätteeksi vähän kevyempi pitkis. Tasan 19 km @ 5:08/km. Ensin 3 km asfalttia ja siihen 6,5 km hiekkatietä päälle. Sitten 180 asteen käännös ja sama toiseen suuntaan. Muilta osin viikon kilsat 62,5 @ 5:01/km.

Tämän vuoden ensimmäisen kilpailun taidankin juosta 15.5. Aviapolis-juoksun merkeissä ja hazardina siihen perään viikon palautuksella puolikas Lahdessa. Tämä suunnitelma tosin elää… se on kuitenkin varma, että HCR ei kuulu ohjelmaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s