Kategoriat
harjoittelu

Perjantain 22.4.

Vuosi lisää mittarissa ja M40 -ikäluokka lähenee. Siitähän se juoksuvauhti paranee sitten ihan itsestään. Mutta jatketaan vielä nuorukaisen innolla yleisessä sarjassa (ja satunnaisesti M35:ssa, jos sellaisia hölkkiä vastaan tulee).

Juhlallisuuksien takia kevennetty treenipäiviä. Aamulla VR 2K + TV-kova 5K + VR 2K. Päivällä ruokaa ja kakkua. Illalla kevyt 7.4K @ 5.00/km. Ja illan päätteeksi sauna ja hurjat 4 x 33cl Olvin olutta. On se hurjaa olla vanha.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s