Kategoriat
harjoittelu välineet

Lauantai 16.4.

Perjantain saldo oli auton osto ja parit lenkkarit. Joku mielenhäiriö siinä sitten iski ja ostin lähes vahingossa Adidas Climacool Chill -lenkkarit. Kenkä taitaa olla kilpailija Niken Free -lenkkareille… tosin Freetä en omista enkä ole koskaan edes jalkaan kokeillut. Mutta ihan mukavan oloinen kenkä. Tuskin tuolla kovin pitkiä lenkkejä tulee vedettyä tai sitten siitä tulee tyylikäs koirankusetuskenkä.

Jep. Toinen lenkkaripari oli myös Adidas ja tällä kertaa adiZero Ace… Torstaina kerkesin jo todeta sen olevan mielenkiintoinen ja perjantaina sitten siitäkin tuli tehtyä kaupat. Tämän kaupankäynnin johdosta kenkähyllyyn piti tehdä tilaa ja enpä siinä paljoakaan surua tuntenut, kun heitin Niken Air Spanit (2009 Vantaan Maratonin [puolikkaan] kisakenkä) roskiin… niin se vaan menee… Mutta kengät kevenevät ja katsotaan mitä jalat siihen sanoo. Vielä odottelen adiZero Adiokset kotiin ja mennään sitten sillä kattauksella kohti kesää.

Näin tänään. Huomenna vielä joku kovempi treeni ja vedetään sen jälkeen tämän viikon harjoittelu yhteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s