Kategoriat
harjoittelu

Torstai 14.3.

Siinä meni maanantai, tiistai, keskiviikko ja nyt torstai… töitä, kurssia, lomaa, remonttia, shoppailua ja juoksua… kyllä sitä viikkon vaikka mitä mahtuu…

Eipä tässä ihmeempää, harjoittelu etenee ja joku omavauhtinen kova treeni pitää viikonlopuksi kehittää, kun en suostu maksamaan 50 eur Länsiväyläjuoksun jälki-ilmoittautumisesta…  ja vauhtia pitäisi todellakin kokeilla.

Ja uusia juoksukenkiä pitäisi myös katsoa. Startfitnessistä tilasin jo Adidas adiZero Adios -kisa-/vauhtikengät, kun koko on tiedossa ja helpompi näin kuin lähteä metsästämään kenkää. On muuten paras kenkä (ainakin kisa sellainen) mikä meikällä on koskaan ollut.

Muita mielenkiintoisia voisi olla Adidas adiZero Ace… vauhtikenkä tämäkin tai Nike Lunarhaze ihan vaan pk-lenkeille… Varmaan niitä muitakin olisi, mutta meikä on jämähtänyt Adidas-Nike akselille. Aloitetaanpa kenkien metsästys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s