Kategoriat
harjoittelu

Sunnuntai 13.3.

Ja taas on viikko vierähtänyt. Vauhti on niin hurjaa, että kohta sitä huomaa olevansa eläkkeellä…

Tämä viikko oli puhdasta pk:ta aina 60 kilometriin saakka, kunnes pitkällä lenkillä päästelin loppuun vitosen aavistuksen reippaampaa mättöä. Päivän lukemat 20,5 km @ 5:06/km ja syke 141 (5 km reipas 4:31/km ja 156). Viikon saldoksi puolestaan muodostui 66,2 km @ 5:12/km… ainakin 1-2 lenkkiä liian vähän.

Ensi viikolla maantiejuoksu cup 5/5. Edellisestä startista aikaa onkin kulunut jo neljä kuukautta. Uhottu tavoite tähän kisaan oli lähelle 36 minuuttia, mutta onnellinen saan olla, jos pääsen edes starttaamaan ja sen jälkeen jos pääsisin edes lähellä 40 minuuttia. Jep, tämä on tilanne nyt.

Vuosi sitten harjoittelu oli selkeästi värikkäämpää, ainakin alla olevien kuvien perusteella… Yllä viimeiset kolme viikkoa on aika lailla pk:ta ja pitkää (vihreää). Alla vuoden takainen ja sinne mahtuu intervallia ja vk:ta sekaa myös.

Mutta nyt on hyvä testata miten se kymppi kovaa irtoaa ilman vauhtilenkkejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s