Kategoriat
harjoittelu

Laskiaissunnuntai 6.3.

Laitetaanpa viikko pakettiin harjoittelun osalta. Eilinen päivä alkoi katolta tippuneen lumimassan (0,5m x 6m x 1m = 3 kuutiota?) piilottamisella. Hiki siinäkin tulee, kun lunta pitää siirtää jo kohtalaisen korkeaan kasaan. Tuo lapiointi oli varmaankin syynä siihen, että 8,3 km lenkki tuntui aika väkinäiseltä puurtamiselta. Siitä huolimatta hyvällä vauhdilla (5:10/km) ja sykkeellä (ka. 133) lenkki tuli suoritettua.

Pizzalla suoritetun tankkaamisen ja kunnon yöunien jälkeen vuorossa oli sunnuntain legendaarinen pitkis. Matkaa tänään 22,6 km, aikaa 1:56:47, vauhtia 5:10/km ja sykettä 135. Myös aurinkoa, tuulta, verta ja hikeä… mutta ei kyyneliä… ainakaan kovin monta.

Viikon takaiseen pitkään verrattuna vauhti kiristyi 9 sec/km ja samalla keskisyke tippui 6 pykälää. Ja reitti on vertailukelpoinen, 15 kilometriin samaa baanaa ja siitä eteenpäin suurinpiirtein yhtä tasaista. Harjoittelu tuottaa tulosta ja näin sen pitää ollakin.

Viikon aikana kilometrejä tuli mittariin 67,3, keskivauhdin ollessa 5:12/km.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s