Kategoriat
harjoittelu

Kilpailukalenterin päivitystä

Nyt on kevään kilpailukalenteri tutkittu ja päätökset tehty. Optimaalinen ajankohta seuraavalle puolikkaalle olisi ollut 7-8.5, mutta ei siihen ajankohtaan mitään kisaa löytynyt. Ainoastaan joku HCR. Se jää kyllä väliin, kun meikä ei saa mitään kiksejä ruuhkassa juoksemisesta.

14.5 löytyi Tuusulanjärven maraton, joten sinne sitten 21 097,5 metrin kimppuun. Aikatavoite täsmentyy lähempänä kisaa. Vaikka reitti taitaa olla vähän (tai vähän enemmänkin) raskaampi kuin Vantaalla, on tavoite varmasti alle 88 minuutin aika.

Ensi viikko menee kevyesti kilometrejä kerätessä ja sen jälkeen raa’alla 10 viikon ohjelmalla Tuusulaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s