Kategoriat
harjoittelu

Perjantai 25.2

Laitetaanpa vähän päivitystä harjoittelun osalta, kun tuo juoksukin nyt jollakin tavalla kulkee…

Eilen tasan tunti kevyttä mattojuoksua, 10,7 km ja keskisyke 132. Tosin heti alkuun sykemittari heitteli kuvan mukaisesti ihan omiaan useamman minuutin ajan. Syyksi paljastui korvakuulokkeiden johto, jonka olin onnistunut tunkemaan  sykevyön ja ihon väliin… otti mittari sitten tuosta nokkiinsa.

Tänään pakkanen oli sitten lauhtunut kymmeen asteeseen ja pääsin pitkästä aikaa juoksemaan ulkona (keuhkot ei tykkää flunssan jälkeen kovasta pakkasesta). Edelleen kevyttä 7,9 km @ 5:23/km ja syke 135.

Pitää yrittää saada tälle viikolle vielä 10 km + 20 km lenkit ja sitten kasassa olisi tämän vuoden kovin viikko… hurjaa joo. Ensi viikolle ehkä jo jokunen aamulenkki mukaan ja kohti 80 km… Mutta nyt pitää alkaa katsomaan keväälle kisoja ja vääntämään harjoitusohjelmaa kasaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s