Kategoriat
valitukset

Keskiviikko 16.2

Vihdoin ja viimein alkaa tuntumaan, että kuulun voittavaan joukkueeseen… flunssan suhteen. Vielä kun malttaa pari päivää yskiä keuhkoja pellolle, niin eiköhän se ole sitten siinä. Jos tästä jotakin hyvää yrittää keksiä, on ainakin jalka saanut viikon lisää lepoa. On se kumma, jos ei penikka ala olemaan jo historiaa… Jep, jokunen päivä vielä lepoa päälle ja katsotaan sitten huvittaako juosta. Alkaa nimittäin olemaan sen verran rikkonainen talvi takana. Mutta tästä ei voi mennä todellakaan kuin yhteen suuntaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s