Kategoriat
turhat

Perjantai flunssaa

Suosittelen ehdottomasti ja lähes vilpittömästi ostamaan sarjapassin maantiejuoksu cuppiin. Vuosi sitten osallistuin kolmeen kisaan ja jokaisen maksoin työnantajan tukemilla kulttuuriseteleillä (juoksu on kulttuuria parhaimmillaan, etenkin uuden vuoden aattona lumihankeen oksentaessa), eli hintaa nolla euroa.

Tämän vuoden cupissa ajattelin sitten ”säästää” ja ostin ihan omilla rahoilla 31 euron sarjalipun viiteen kisaan… omilleen pääsemiseen tuo vaatii sitten osallistumisen 3,1 juoksukisaan. Ensimmäiseen olen osallistunut ja sen jälkeen numerolappu on ollut narulla odottamassa jo kahteen otteeseen… turhaan. Ja huomenna taas osakilpailu numero 4/5. Arvatkaa osallistunko? Njet, kurkku kipeä, nuhaa ilmassa ja flunssaa pukkaa… vaikka miten tekisi mieli juosta, niin ei kannata riskeerata… Kolmas DNS putkeen… Mutta rahat menevät toivottavasti hyvään tarkoitukseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s