Kategoriat
harjoittelu

Sunnuntai 6.2

Viikonlopun juoksut on nyt juostu ja kirjattu harjoituspäiväkirjaan…

Lauantaina kevyt 10,2 km, 5:10/km ja 132 keskisykkeellä… ihan hyvä ja linjassa sen mukaan, mitä vastaavat lenkit on aikaisemmin olleet.

Tänään pitkä 20,6 km, 5:16/km ja syke 139. Alussa piti tuijottaa sykemittaria vähän tarkemmin, jottei syke karkaa omille teilleen heti startista. Sainpa sitten keskisykettä kokonaisen yhden pykälän alaspäin viime sunnuntain lenkkiin verrattuna.

Päätinpä tehdä tässä kesken kirjoittamisen pikaisen tilastollisen tutkimuksen pitkien lenkkien keskisykkeestä. Tutkimukseen kelpuutin 31 lenkkiä, sykkeiden hajonta 130-149. Kaikkien lenkkien keskisyke oli 136,9 ja painotettuna kilometrien mukaan 136,96. Joten summa summarum, tänään mentiin ihan ok-sykkeellä ja aina pitää muistaa myös päiväkohtainen vaihtelu.

Sitten viikon lukemat, 31.1. — 6.2.2011: 51,1 km, 4:47:20 ja 5:38/km. Ei noilla paljon elvistellä…, mutta onpa jalka pysynyt ihan hyvin menossa mukana.

Vielä havainto, että Garmin ANT Agent for Mac on näyttänyt päivittyneen versioon 2.1.7 (2.2.2011). Meikälläkin on joskus Mac kaatunut ANT -tikkua irroittaessani, joten päivitykestä lienee apua tuohon bugiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s