Kategoriat
harjoittelu valitukset

Perjantai 28.1 – carpe diem

Meikän harjoittelu on tällä hetkellä lähinnä ”päätöntä” menoa ilman mitään harjoitusohjelmaa. Siitä huolimatta tälle päivälle sattui ihan ohjelmoitu vapaa… ohjelmointi tapahtui tosin vasta tänään aamusta. Mutta tämäkin sopii hyvin teemaan.

Eilen valittelin vauhdikkaaman menon vaikeutta ja siihen löytyy selitys viimeisen 30 päivän treeneistä. Mukaan mahtuu pari vk:ta (vauhtikestävyyttä) ja yksi intervalli 5 x 1K@10K-vauhdilla ja siinäpä ne, etenkin kuin viimeisimmästä kovemmasta on se 3 viikkoa. Pari semi-pitkää, yksi kiihtyvävauhtinen (vai oliko vain kiihtyväsykkeinen) pitkä ja hurjat 9 pk-lenkkiä (peruskestävyyttä). Crossarilla rimpuilut ei tuossa näy, mutta ei niistä parista kerrasta kannata henkseleitä paukutella.

Kun todellisuus on tullut selväksi, voinkin näyttää kuvan tavoitteesta… joka tosin tässä tapauksessa on myös todellinen toteuma viime kesän harjoittelusta. Mutta samalla kaavalla 300 km/kk tammikuussa, helmikussa jne…

…no joo. Turha tässä on tätä itkeä, carpe diem ja silleen. Nyt nautin suhteellisen kiireisen viikon jälkeen hyvin ansaittua punaviiniä  🙂 ja huomenna (ehkä) lähden taas mittaamaan maantietä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s