Kategoriat
harjoittelu

Sunnuntai 16.1 – barefoot

Tarkoitus oli vetää tänään korvaavalla hiki pintaan… siis crossarilla. Alkukivaa juoksumatolla kävellen ja siitä se idea sitten lähti… kun koipi ei tuntunut yhtään kipeältä, niin ei muuta kuin 61 min mittariin ja rolling hill -ohjelma kehiin. Tarkoitus oli a) vetää ilman kenkiä ja b) mennä lähinnä kävellen jyrkkää nousukulmaa. Mutta samalla Kummelia DVD:ltä katsoessa vaihtoehto c) Kanada tuntui parhaalta ja ei muuta kuin säätimet kaakkoon. Katsotaan nyt mitä tuolle jalalle teki 10 km paljasjalkajuoksu. Joku voisi väittää, että huonoa. Mutta ehkä ei kuitenkaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s