Kategoriat
harjoittelu

Keskiviikko 12.1 – ei juokse

Tämä on vähän niin kuin virallinen ilmoitus, että luovun kaikista alkuvuoden tavoitteista… tai lähinnä tavoitteesta juosta 10K niin_kovaa_kuin_pystyy!!! Pitäis nimittäin alkaa vähitellen vetämään kovaa lenkkiä ja siinä sivussa pari testikisaakin omaa-kovaa. MUTTA ei pidä jalka enää riittävästi alla ja eihän tämä enää ole edes kivaa. Seiska ja kakkonen kädessä on paha mennä all-in, kun tavoite on ässäparin kaataminen (typerä pokeri-vertaus).

Nyt helpotti. Eli jalan kuntoutusta ja kevyttä (korvaavaa) reeniä kehiin. Ja kaukainen toive siitä, että maaliskuussa kuitenkin saisi juostua jonkun 38.1x ajan… Kovempaakin saa tietenkin mennä, mutta nyt uhoaminen on loppu.

Yksi vastaus aiheeseen “Keskiviikko 12.1 – ei juokse”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s