Kategoriat
harjoittelu

Perjantai 7.1

Vapaapäivä ja mitäpä muuta kuin ostoksille. Säälittävää se, että ainoastaan rahaa meni Lidliin ja Prismaan. Ei yhtään mitään tarpeellista/tarpeetonta mistään urheiluliikkeestä.

Joopa, heräteostos oli tuollainen sähköstimulaattori… Sähköshokkia tai ainakin jonkuntasoista sähköiskuhierontaa luvassa. Lupaan olla kirjoittamatta arvostelua kyseisestä 20€ maksaneesta laitteesta. Mutta hyvin sillä sai pohkeesta lihaksen kramppiin… (Aina pitää kokeilla mitä tapahtuu säätimet kaakkoon -asennossa).

Vapääpäivän ratoksi tuli heitettyä myös vk-lenkki. Arvoin tuossa aluksi suorituspaikkaa, matto vai ulkoilma ja jälkimmäinen voitti vaikka vaakatasossa satanut lumentapainen ei hirveästi motivaatiota nostanut.

Kesäkelissä 10 km, tulisi varmaankin vedettyä n. 4:20/km, mutta tällä kelillä ja alustalla ajattelin säätää menoa sykkeen mukaan jotakin alle 4:45/km.

Ja suunitelma piti taas aika hyvin. Ensimmäinen kilsa 4:40 ja seuraavat maaston mukaan 4:21-4:41. Keskivauhdiksi muodostui 4:31. Pari viimeistä kilsaa meni jo kovan puolelle, mutta hyvä juoksu kaiken puolin. Saattaa tästä vielä jotakin tulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s