Kategoriat
Uncategorized

Korvaavaa

Eilen hurja puolituntinen crossarilla… ja tänään reilu tunti samaisella härvelillä plus juoksumatolla vähän lisää (kävelyä reippaalla nousukulmalla). Siihen päälle koiran kanssa tallustelua lumisessa metsässä.

Penikka alkaa olemaan jo hallinnassa. Ne muutamat pakolliset koiran kanssa suoritettavat juoksuaskeleet menee jo ilman mitään kipua ja ei tuo crossarin polkeminen tai ”ylämäkeen” vauhdilla käveleminenkään tuntuisi jalkaa yhtään häiritsevän/rasittavan. Joten kinkunsulattelulenkki on ihan mahdollinen viikon päästä ja jos ihan hurjaksi heittäytyy (taisin jo aikaisemmin kyllä niin tehdä), taidan lähteä juoksemaan Hakunilan uudenvuoden juoksun… jatketaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s