Kategoriat
Uncategorized

Maantiejuoksu cup 2/5

Päivän ohjelmassa piti olla 10 km hölkkäkisa, tosin alkuviikosta vielä suunnittelin downgreidata sen 5 kilsaan, mutta ei tuo jalka oikein tykkää 4 min/km tai sitä nopeammasta vauhdista. Pidän nyt itseäni huippufiksuna, kun jätin kisan väliin… joten päivän kilsat 20,4 @ 5:10/km… kiihtyvällä vauhdilla tai ainakin intensiteetillä… matkan aikana nimittäin satoi lunta useampia senttejä ja kyllä se vauhdissa tuntui. Sykekin paukutteli mitä sattui, syynä taisi olla kevyt ylipukeutuminen. 160 ei ainakaan tuntunut siltä miltä se tuntuu vk-juoksussa. Oliko tämä sitten fiksua? Ei varmaankaan, mutta tulipa nyt vähän ulkoiltua ja jalkaa särkemässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s