Kategoriat
Uncategorized

Viikko 47


Taas on viikko vierähtänyt ja lenkkarit keränneet lisää kilometrejä. Viikon viimeisenä lenkkinä tuttuun tapaan pitkä ja ei siinä paljon kirpeä pakkasaamu (-16) menoa haitannut. Matkaa tuli tänään kerättyä mittariin 19,9 km (5:09/km, ei sykemittaria).

Viikon harjoittelu: 75 km,  6:27:32 ja 5:10 / km. Määrää olisi voinut olla enemmänkin, mutta sainpa kuitenkin tehtyä pari kahden harjoituksen päivää. Lisäksi penikka vaivaa edelleen ja sitä ei ole vara päästää pahenemaan. Ensi viikolle mahtuu maksimissaan viisi harjoittelupäivää ja viikonlopulle tulee kolmen päivän tauko… vaimo saattaisi vetää herneet, jos otan viikonloppulomalle lenkkarit mukaan 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s