Kategoriat
Uncategorized

Torstaista sunnuntaihin

Sunnuntai, kello 14 ja viimeinkin viikon kiireet on hellittäneet. Ruokaa odotellessa kerkeääkin päivittämään loppuviikon harjoittelut.

Torstaina tuli sitten heitettyä lumen keskellä 8,1 km lenkki, 5:13/km ja keskisyke oli matala 127. Perjantaina pikkujoulut ja lauantai-iltana tarkoitus oli käydä juoksemassa vaimon kanssa kevyt 6 km lenkki, mutta menemättä sen tarkemmin yksityiskohtiin, onnistuin eksyttämään vaimon kolmen kilsan kohdilla ja meikän lenkin pituudeksi tuli 8,6 km, kun yritin häntä jäljittää. No joo, tuli annettua epätarkat reittiohjeet.

Tänään viikon pitkä 20,3 km kevyesti nousevalla vauhdilla. Vitoset: 5:18/km, 5:13/km, 5:01/km, 4:55/km. Koko lenkin keskivauhti 5:07/km ja -syke 137. Viikon harjoittelu: 69,3 km,  5:55:14 ja 5:08/km. Enemmän oli tarkoitus juosta, mutta vähän pitää jalan takia antaa periksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s