Kategoriat
Uncategorized

Keskiviikon vk

Eilen loppui tunnit kesken ja ei ollut enää aikaa raportoida tekemisiä. Ja tänään en ole vielä kerennyt tehdä mitään juoksurintamalla. Jos tuossa tunnin päästä vaikka lenkille kerkeäisi.

Mutta rescheduling tässä on ollut viikon teemana. Huomenna on pikkujoulun tapaiset ja se osaltaan siirsi vk:n tälle päivälle, mutta luvattu lumisade aikaisti lenkin jo eiliselle… ja sen verran tuohon loskaan olen päässyt jo tänään tutustumaan, että hyvä valinta tuli tehtyä… että näin.

Keposella 1,6 km lämmittelyllä liikkeelle ja varsinaisena harjoituksena 10 km kiihtyvällä vauhdilla. Ja mitä tuosta nyt sanoisi, reipasvauhtinen tuosta tuli, varaa olisi kiristääkin, mutta ei kait vielä tarvitse. 4:32 -> 4:23 -> 4:22 -> 4:19 oli keskivauhdit 2,5 km jaksoissa. Sykekin kertoi maltillisesta vauhdista, max 158 (kun kympin kisassa keskisyke taisi huidella 171 tuntumassa ja maksimin ollessa koneen täydet tehot 186 lyöntiä). Lyhyt jäähdyttely päälle ja päivän kilsat 13,2.

Ei haittaisi vaikka jalka (penikka) olisi vähän paremmassakin kunnossa, mutta kyllä tuollakin toimeen tulee. Huominen lepopäivä tulee ihan hyvään paikkaan ja aina on se mahdollisuus, että lauantaina on itse aiheutettu päänsärky, joka pakottaa pitämään yhden lisälepopäivän. Enpä usko tuon toteutuvan. Nyt baanalle koiran kanssa ja sitten itsekseen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s