Kategoriat
Uncategorized

Maantiejuoksu cup 1/5

Kauden (2010-)2011 kilpajuoksut on sitten tänään virallisesti aloitettu. Sää oli suotuisa, 6 astetta lämmintä ja kisan aikana ei satanut eikä tuullut. Kevyemmälläkin varustuksella olisin pärjännyt, mutta pitkät trikoot ja pitkähihainen oli päivän asustekokonaisuus.

Ennen starttia pistin mittariin tavoitevauhdiksi 3:56/km, mutta enpä tuota sitten kertaakaan matkan aikana vilkuillut. Paukusta liikkeelle ja aika nopeasti huomasin mr. ulkoministerin vetävän edellä samalla vauhdilla meikän kanssa. Siitä sitten sopiva jänis tähtäimeen.

Eka kilsa alamäkeen vähän ylivauhtisesti 3:51 ja siitä eteenpäin kilsat kääntöpaikalle 3:59-3:55-3:57-4:03 ja väliajaksi noin 19:45. Vähän ennen kuuden kilsan merkkiä juoksin jo ministeristä ohi, mutta alamäessä tuli kuitti ja 20 metriä tappiota (meikä taitaa olla ihan paska alamäkijuoksija).

Tässä vaiheessa juoksu ei enää tuntunut helpolta ja loppu oli taistelua neljän minuutin kilometreistä. Onneksi ei tarvinnut loppukiritaistelua vetää kenenkään kanssa, olisi saattanut olla yrjö lähellä…

Virallisia tuloksia odotellessa tyydytään omaan ajanottoon: 39:33, 3:58/km ja keskisyke 171… keväällä kympin ennätysjuoksussa syke oli 161… taisi tulla silloin löysäiltyä. Mutta tämän vuosituhannen ennätyslukema on nyt 39 alkuinen, tästä on hyvä jatkaa kohti sitä uhottua tulosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s