Kategoriat
Uncategorized

Perjantain pinkaisu

Eipä ole jalka juurikaan parempi, mutta ei myöskään huonompi. Mitä nyt olen saanut kipua leivottua vähän toisaalle, kaulimen avulla! Mallia löytyy täältä.

Ja rohkeasti vk-lenkille (VR 1,7 km +  VK 10 km + VR 1,7 km), tosin alustana pyrin pitämään hiekkatien, kun ihan uhallani en viitsi jalkaa ärsyttää asfaltilla… muuten ok lenkki, mitä nyt seiskan kohdalla piti vähän hiljennellä, kun ei ollut täyttä varmuutta minkälaisia pakokaasuja kone tahtoi päästellä ulos… kaasua vai vähän kiinteämmässä olomuodossa olevaa… ja matka jatkui hymyssä suin pienen kaasuttelun jälkeen 🙂

Mutta, joo. Aika miedoksi treeniksi tämä jäi… ainakin sykkeiden perusteella. Ensi viikon lauantaina vuorossa on talvikauden ensimmäinen kympin testikisa, joten eiköhän siinä näe sykkeen ja vauhdin todellisen tilanteen. Tällaista p-huumoria tänään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s