Kategoriat
Uncategorized

Keskiviikon kirmailut

Tuo penikka on sen verran pirullinen, että n+1 juoksuaskeleen jälkeen kipu on poissa ja meno maistuu… kunnes taas juoksun jälkeen huomaat mitä olet tehnyt. Näin tänään. Edelleenkään tilanne ei ole huolestuttava, kevyt juoksu (silloin tällöin) ei pahenna tilannetta, mutta jotakin pitää tehdä tilanteen normalisoimiseksi.

Maanantai ja tiistai lepoa ja tänään sitten juoksumatolla tuli heitettyä kevyt 44 min avg 124. Päälle kevyttä kävelyä koiran kanssa ja sitten sauna… ja ei tuo jalka nyt pahempaan suuntaan tainnut mennä. Huomenna ehkä jotain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s