Kategoriat
Uncategorized

Maanantai ja tiistai

Tälläkään viikolla meikällä ei ole tarkoitus tehdä harjoitusrintamalla mitään maata mullistavaa. Käytännössä tämä tarkoitti eilen 9,5 km@5:05/km (syke 130) ja tänään vähän pitempi 13,7 km@5:06/km (130).

Huomenna varmaan joku kevyt lenkki vaimon kanssa ja torstaina voisi vaikka kokeilla juosta maltillisesti reippaan kympin lenkin. Perjantaina ja lauantaina jotakin ja sunnuntaina pitkä. Eli joka päivä tällä viikolla jotakin… katsotaan pitääkö suunnitelma edes sinne päin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s