Kategoriat
Uncategorized

Pimeässä

Ja tänään oli vuorossa nostalgista lenkkeilyä kotiseudulla Savossa. Viimeisen puolentoista vuoden aikana en ole tarvinnut täällä pimeän tullen juosta… ja sitä edellisen reilun kymmen vuoden aikana ei juokseminen edes tullut mieleen. Mutta 90-luvun lopulla iltaisin ainoan valaistun reitin, eli kilsan pururadan kiertäminen oli ihan tuttua puuhaa.

Tylsää puuhaa perhana. Pitää kyllä nostaa hattua sille 90-luvun meikäläiselle, jolla riitti motivaatio harjoitella suhteellisen tylsässä ympäristössä. Ne tylsät kilsat tänään 8,1 km ja sekaan pari sprinttiä ylämäkeen. Toivottavasti huomenna riittää valoa lenkille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s