Kategoriat
Uncategorized

Vantaa 2010

Mitä sitä osaisi tämän päivän kisasta kertoa? Loppuaika ihan minimaalinen pettymys, mutta suorituksena kuitenkin joku ysi miinus. Sää asiallinen tuulta lukuun ottamatta. Ja lähtöviivalla tuli tavattua ensimmäisen kerran muta. Samaa vauhtia ei vielä tänä vuonna pidetty 🙂 ehkä ensi vuonna sitten…

Alku oli kovempaa hurjastelua kuin kuukausi sitten Jyväskylässä, ensimmäinen vitonen 21:00, kymppiin tultiin 42:25 ja eka puolikas 44:43. Tuohon asti matkanteko oli ihan kivaa puurtamista, samaa vauhtia etenevää porukkaa oli koko ajan ympärillä.

Puolikkaan väliaika ei jättänyt kuitenkaan paljoakaan pelivaraa 1.30 alitukselle, joten vähän piti yrittää löytää vauhtia lisää. Jotakin vielä löytyi ja hintana oli viimeisen kiekan yksinjuoksu. Eipä se ongelma ollut, tosin tuulisilla osuuksilla olisi ollut ihan kiva juosta jonkun peesissä. Tai eihän tuolla nyt niin hirveästi tuullut.

Siinä se matka kuitenkin meni. Ei niin mukavasti kuin Jyväskylässä, mutta ihan siedettävästi 1.28:54. Siinäpä se kausi 2010 on paketissa. Nyt kevyesti pari viikkoa ja sitten kohti uusia haasteita.

Yksi vastaus aiheeseen “Vantaa 2010”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s