Kategoriat
Uncategorized

Menee miten menee

Viimeinen viikko tätä harjoituskautta käynnissä ja sitten pitäisi varmaan suunnata tekeminen kohti 80 minuutin alittamista ensi syksynä. Tai sinne on vielä pitkä matka, jos vaikka juoksisi ensin Vantaan läpi, pitäisi pari viikkoa kevyttä kivaa ja sen jälkeen voisi yrittää alkaa motivoimaan itseään lenkkeilemään. Siinä lyhyen tähtäimen suunnitelma.

Maanantai oli lepopäivä ja eilen tuli vedettyä 3 x noin maili 10K vauhdilla. Tänään sitten koiran kanssa metsälenkki ja siihen sopiva määrä juoksua sekaan. Pari kevyttä tähän vielä ennen sunnuntaita mahtuu ja siinäpä se sitten olisi.

Mutta nyt saunaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s