Kategoriat
Uncategorized

Kramppi tai jotakin

Joo, tarkoitus oli vetää tänään 4 x 3 km vähän puolimaran vauhtia reippaampaa askellusta. Kolme vetoa meni ihan ok, sitten alkoi tuntumaan vatsassa v####maiselta ja neljännen vedon mitaksi tuli rapit 250 metriä. Joku ihme kramppi se oli, metsän puolella ei tarvinnut käydä tai ainakaan siitä ei olisi tähän mitään apua ollut. On siellä muuten illalla jo pirun kylmää kävellä 5 kilsaa kotiin hikisenä. Mutta kolmanteen vetoon asti juoksu kulki vallan mainiosti ja edelleen matka jatkuu luottavaisesti kohti Vantaata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s