Kategoriat
Uncategorized

Vauhtia ja siitä sitten kevennellen

On taas se aika vuodesta, että kaikki tehtävissä oleva alkaa olemaan tehty seuraavaa kisaa ajatellen. Pitäisi enää pysyä terveenä ja silleen…

Tällä viikolla olen panostanut enemmän vauhtiin (ja unohtanut muutaman kevyemmän välistä), vetäen tiistaina 4 x 2K @ 10K-vauhdilla ja eilen 4 x 3K @ vähän kovempaa kuin oletettavissa oleva puolimaran vauhti. Ja tänään päätin tylsistyttää itseäni pitkästä aikaa matolla, mutta oli sen verran tylsää toimintaa, että eipä siinä paljon yli puolta tuntia jaksanut jauhaa…

Huomenna joku 18K sen mukaan miten menee ja siitä sitten jollakin suunnitelmalla viimeinen viikko kohti Finlandian puolikasta. Uskottelen vielä itselleni, että tuo on sellainen fiiliksen mukainen juoksu ilman aikatavoitetta ja todellinen tulos tehdään Vantaalla… mutta tosiasia on se, että Vantaalle en ole vielä edes ilmoittautunut… mutta lähdetään siitä, että Jyväskylään lähdetään vaimon kanssa viettämään viikonloppu lomaa… (tosin lauantaina klo 15 alkaen räkä poskella…). Ei miul muuta tunnustettavaa tänään… huonompia päiviäkin on ollut 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s