Kategoriat
Uncategorized

Ankaton viikonloppu

Pari edellistä Ankkarock viikonloppua on mennyt enemmän ja vähän enemmän epätipattomasti, joten tänä vuonna piti harrastaa nenän valkaisua ja pysyä poissa mokomasta bakkanaalista. Mutta ei tässä meteliä pakoon pääse, tuolla ne reilun kilometrin päässä kitaroitaan vinkuttaa. Ja viiden minuutin päästä aloittaa Children Of Bodon, että ei muuta kuin Are You Dead Yet?

Ja siitä se aasinsilta tuli sitten ihan itsekseen tämän päivän juoksuun 🙂 jossain vaiheessa hurjalla 21 km ”pitkällä” nimittäin alkoi tuntumaan, että noutaja tulee. Lämmintä, kosteaa ja lähtötilanteena jo ehkä hieman heikossa nestetasapainossa (kun on tullut sitä nenää valkaistua).

Mutta kunnialla kotiin ja siitä ravintolaan vetämään kunnon mättöateria, josta taas seurasi tarve vetää 1,5 tunnin päikkärit ja siinäpä se sitten tämä päivä meni laiskottelun puolelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s