Kategoriat
harjoittelu

Puoliviikko

Viikko noin puolessa välissä ja takana hurjat kaksi treeniä. 4 – 2 = 2, eli parilla lepopäivällä jo mennään tässä vaiheessa viikkoa.

Maanantai oli ihan suunnitelman mukainen lepopäivä. Tiistaina 4 x 1,5 km gps-mittaa @10K-vauhdilla ja eilen 10,5 km pk-lenkki karvan alle 5 min/km. Tänään sitten ajattelin säästellä vähän itsenäni ja kuulostella, että onkohan jotakin penikan oloista vaivaa tulossa tai jotakin muuta ”hauskaa” tunnetta jaloissa. Huomenna olisi kuitenkin tarkoitus joku lenkki vetää ja lauantaina sitten hierojan käsittelyyn.

Yleisesti ottaen harjoittelun osalta tuntuu siltä, että viimeiset puoli vuotta olisi tullut hakattua päätä seinään… tuntuu kehitys pysähtyneen sen aikaiseen vauhtiin. Tietenkin tuo hellejakso on osaltaan hidastanut kesän aikana vk- ja mk-treenien vauhteja, mutta kuitenkin. Taitaa olla tiukan analyysin aika ja sitten valmennuskeskustelu itseni kanssa… näillä nyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s