Kategoriat
harjoittelu

Vuosi täynnä

Pitäis varmaan kirjoittaa joku 1-v tarina, nimittäin tänään se tuli tälle blogille täyteen. Vedetään nyt jotakin yhteenvetoa… kirjoitus nro 204, kilometrejä noin 2050, kisoja on tullut juostua 2 x puolimaraton, 4 x 10K ja 1 x 5K. Joskus on ollut polvi kipeä, joskus lonkka ja nivunen, joskus on juoksu kulkenut ja joskus ei.

Joo, näillä eväillä jatketaan eteenpäin… eli loppu viikon harjoittelu…

Eilen juoksin 9,6 km vauhtileikittelyn tyylisesti ja tänään sama teema jatkui pitkällä lenkillä. 20 km kevyttä ja siihen sekaan vetoja ylämäkeen, alamäkeen, tasaiselle ja sinne sun tänne. Jalat taisivat tykätä tuosta kovasta menosta, nimittäin mitään normaalia pitkän lenkin jälkeistä jäykkyyttä en ole jaloissa havainnut… hyvä niin. Ja tulipa vedettyä taas ennätysviikko, ihan hurjat 0,7 km edemmän kuin edellisellä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s