Kategoriat
Uncategorized

199. Läpijuoksu

Marskin Kierros Mikkelin Maratonilla meni sitten meikältä ns. läpijuoksuksi. Lämpötila oli sitä luokkaa, että päätin lähteä suosiolla juoksemaan n. 1.35 aikaa. Siitäkin huolimatta toisella kierroksella lämmöt alkoivat olemaan koneessa korkealla ja syke tapissa… parisataa metriä jouduin 19 km jälkeen kävelemään sykettä rauhoitellen ja siitä sitten maaliin ajassa 1.37 ja rapiat päälle.

Liian kova keli meikälle, eli paska kunto. Tuossa vielä sykettä ja nopeutta… Puoleen matkaan tultiin vielä ihan hyvin karvan alle 47 minuutin, mutta sen jälkeen alkoi syke puskemaan yli AnK ja jos mittariin on uskomista, niin tulipa päivitettyä maksimisykettä myös ylöspäin (?????).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s