Kategoriat
harjoittelu

Lähtee…

Mitähän fiksua keksisi kirjoittaa… no meikä saa kirjoittaa omaan harjoituspäiväkirjaan ihan mitä vaan. Jep, 5 x 1 km noin 5K vauhdilla oli kiveen kirjoitettu ja sitä lähdin tänään toteuttamaan.

Olo ihan ok ja ei edes mitenkään väsynyt. Eilen en jaksanut katsoa Paraguayn matsista kuin ensimmäisen puolikkaan ja näin ollen untakin tuli ihan kiitettävät 7+ tuntia, positiivista. Lämmittelyä 1,6 km alle ja ensimmäinen veto asfalttia pitkin. Tämän jälkeen loput neljä vetoa hiekkatien pätkällä edestakaisin kiiruhtaen.

Kolmas veto tuli vedettyä myötätuulen saattelemana pikkuisen liian kovaa ja neljännen kanssa oli jo tekemistä pitää samaa intensiteettiä päällä. Ja viimeiseen sain kerätä itseni jo tosissani takaisin ladulle, todeten 700 metrin kohdalla, että jos tähän en stoppaa, niin molemmista päistä lentää… tämmöistä huumoria tähän. Mutta kiitettävällä vauhdilla se viimeinenkin veto tuohon asti meni.

Tuliko vedettyä liian kovaa? ehkä. Kaduttaako? ei. Tekisitkö saman uudelleen? kyllä. Tekisitkö mitään eri tavalla? ottaisin vessapaperia mukaan varmuuden varalta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s