Kategoriat
Uncategorized

Pitkis

Ihan kuin visapekka tai joku muu säähemmo olisi luvannut huomiselle viilenevää… meikäläisen vastaisku tuolle oli ”pitkän” aikaistaminen tälle päivälle, ettei vaan kylmä tule… ja ehkä tähän siirtoon vaikuttaa osaltaan myös aikatauluongelmat.

Testasinpa myös nesteen menetyksen määrän lenkin aikana:
Alkupaino 77,6 – Lenkin jälkeen 75,2 = 2,4 kg + nautittu neste 0,5 kg = 2,9 kg / 1h 50min. Ihan riittävät 1,5 kg/h. Joudun varmaankin investoimaan uuteen juomavyöhön, johon mahtuu mielellään vähintäänkin litra juotavaa mukaan. Tuo puoli litraa ei kyllä näillä helteillä ole mitenkään ruhtinaallisesti kahden tunnin matkalle.

Päivän lukemat olivat noin 21 km, 5:12/km ja avg 136. Lämpötila 23, ei ihan hellettä vielä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s