Kategoriat
harjoittelu VK-harjoitus

Reipasta

Ohjelman mukaisesti tänään piti käydä tempoamassa, eli esittämässä vk-tasoista reipasta menoa. Kun sunnuntaina tuli vedettyä reippaalla vauhdilla ja kovalla sykkeellä, oli tämän päivän plääni vetää ainoastaan kasi ja tällä kertaa vauhti ja syke siellä reippaan puolella.

Sunnuntaihan meni seitsemän viimeisen kilsan osalta sellaista 4:18/km vauhtia 175 keskisykkeellä, joten tämän päiväiseen olen varsin tyytyväinen, 8 km 4:21/km ja avg 156. Tietenkin sunnuntain raskauteen syynä oli se alun ylivauhti.

Nyt pitää alkaa vetämään joka toinen viikko kova vk (30 min) ja joka toinen reipas (10 km), sekä yrittää tätä kautta saada seuraavaa puolimaraa varten tavoitevauhti taas kohdilleen. Ja päälle vielä intervallia. Joku pieni takapakki vk-vauhdin osilta kyllä tuossa lyhyen tauon aikana tuli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s