Kategoriat
kilpailu

Aviapolis-juoksu

Kympin hellekisa takana. Tai mikä nyt onkaan helleraja ja paljonko tuolla lentokentän ympäristössä virallisesti oli lämpöä, mene ja tiedä. Pirun kuuma siellä teollisuusalueen asfalttipätsissä oli.

Mutta siinä se sähläten meni. Alkuun rynnin liian lujaa, sen jälkeen klikkailin Forerunnerissa väärää painiketta ja lopun kärsin alkuvauhdista, lämpötilasta, hatutuksesta ja silleen. Ajastakaan ei ole mitään käsitystä, kun en muistanut paikan päällä tuloksia etsiä, enkä muista mitä kuuluttaja maalissa sanoi… 42.xx kuitenkin.

Ei sen nyt ihan putkeen mennyt, kun äijä kuvitteli olevansa alle 40 kunnossa. Miksi sitten piti lähteä rynnimään pari ensimmäistä kilometriä 3:50 tahdilla? Kun vielä selittämään olen alkanut, niin kait tuolla helteelläkin joku negatiivinen vaikutus asiaan on. Tule talvi ja pakkanen.

Sykkeestä tuli vedettyä vaihteeksi kaikki irti, ainakin Foren mukaan maksimi on 186… siihen Polarkin on joskus päätynyt, mutta yleinen käsitys meikällä maksimista on ollut 183. Muutama lyönti sinne tai tänne, kunhan vaan sydän muistaa lyödä.

Mittarin kanssa tein mokan 2 km väliaikamerkin kohdalla, kun piti painaa Lap -painiketta, mutta menin sitten Stoppia painamaan. Virheen huomasin hieman myöhemmin, kun mittari tärisi ja ilmoitti Recovery -sykkeeksi 171… jee, Starttia kehiin. Mittari kerkesi mitata kisalle matkaa 9,56 km ja tuohon käytetty aika oli n. 40 min. Kaksi ja risat minsaa tuohon päälle ja loppuaika on varmaankin luokkaa 42.10-42.30 ja keskiaika 4:13… eli karvan alle meikän vk-vauhtia. Njet hyvä.

Joo, varmaankin 4-5 kilsan kohdille asti yritin roikkua naisten sarjan voittajan kannoilla, mutta sen jälkeen piti ihan suosiolla antaa periksi, kun ei meikällä riitä puristus tuolla epämukavuusalueella liikuttaessa. En sentään muuttunut liikkuvaksi pujottelumerkiksi, ainoastaan pari kaveria meni lopun hidasteluissa ohi.

Tulevaisuudessa pitää kiinnittää huomiota tuohon henkiseen puoleen, jotta pystyn juoksemaan siellä kuuluisalla epämukavuusalueella. Liian helposti tulee annettua periksi vaikkakin vielä vähän kovempaan puristukseen olisi varaa.

Mutta pitää pistää tähän päivitystä, kun ajat selviävät. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s