Kategoriat
harjoittelu

Wauhtia

Tänään piti pitkästä aikaa kokeilla miten jaksan vääntää pk-vauhtista kovempaa. Tosin alkuun sitä hiipimistä 1,5 km. Siihen päälle sama matka 4:40/km ja parin kävelyaskelen jälkeen 1,2 km 4:20/km. Hitaampaa kuin viime lauantaille suunniteltu puolikkaan vauhti, mutta pakko todeta, että 20 kilsaa tuohon päälle ei olisi mennyt päivän kunnolla sitten millään. No matka jatkui vielä 800m@4:00/km, ja 2 x 400m@3:55 ja 3:50/km. Eipä tuossa harjoituksellisesti ollut juurikaan mitään, mutta sainpa kerrottua elimistölle, että kovempaakin pääsen ja ei sitä sykettä tarvitse vielä 5:15 vauhdeilla liikaa nostaa. En tiedä uskoiko.

Viikon kilsat kevyet 38. Tulevalla viikolla toivottavasti enemmän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s