Kategoriat
harjoittelu valitukset

800m

Juu, ei ole pahemmin ollut ongelmia tässä talven ja kevään aikana harjoitellessa. Pieni flunssa on pari kertaa häirinnyt, mutta jalat ovat olleet ihan ok-kunnossa.

Kunnes sitten ongelma tuleekin ihan yllättävältä taholta. Toi hammas on nimittäin nyt ihan s@@t@n@n kipeä. Kunnalliseen hampaittenvetokeskukseen olisin kyllä saanut jo särkyajan, mutta huippuhyvälle omalle hammaslääkärille joudun odottelemaan vielä huomiseen asti. Joten äijä on vetänyt buranaa vähintäänkin pienen maalaisapteekin varaston verran. Saa nähdä lähteekö hammas hittoon vai onko jotakin tehtävissä.

No kuitenkin juoksemassa tänään kävin, kun tuo juoksulenkki on jostakin syystä kivutonta aikaa, vaikka voisikin kuvitella hakkaavaan askeleen ärsyttävän hammasta. Ja vedinpä sitten ihan maitohapot kehiin, jotta sain kehoon kunnon burana-maitohappo höpinät käyntiin. Viisi kertaa tuli vedettyä 800 metriä 3 minuutin palautuksella. Vähän oli jumista menoa, mutta nousujohteisesti vedot kuitenkin meni. Nyt vielä iltakoktaili naamariin ja nukkumaan odottaen huomista hoitotoimenpidettä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s