Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Kevyt

Kun on tullut tämä viikko hurjasteltua, niin tänään sitten vaihteeksi ihan kevyttä PK:ta, tosin höystettyänä parilla lyhyellä spurtilla.

Lukemat: 9,5 km, 5:07/km ja 131 avg. sykkeellä mentiin. Huomenna lepoa tai sitten puolikovaa menoa, riippuu miltä tuntuu. Jossain vaiheessa tarkoituksena oli juosta Helsinki Spring Maratonilla 10 kohtuu kovaa tai puolikas puoliksi kohtuu kovaa, mutta eipä tuossa nyt ole mitään järkeä lähteä leikkimään ja toisaalta meikältä saattaa karata mopo käsistä, kun lappu rinnassa yrittää juosta jotakin lenkkiä tyyliin 10 km PK + 11,0975 km reipasta…, joten pitää käydä vetämässä tuo ohjelmaan merkattu ”race-sim” ihan yksin vaikka Tuusulanjärveä kiertäen (salaharjoittelua).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s