Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Takaisin tielle

Nyt on tullut ”levättyä” kunnolla, joten tänään piti päästä lenkille. Juoksu kulki ja nenänkin sain hyvin nuhasta avattua. Ainoa negatiivinen asia oli S3-podin hattuilu. Jotakin mielenkiintoista tuossa nimittäin sattui, kun yllättäen kilometrivauhti tippui 5:10/km -> 6:00/km pintaan. Taisi laite päättää kalibroida itse itsensä. Lopputuloksena mittarin mukaan tasan 8 km lenkki, mutta kartasta tarkastettuna virallinen mitta 9,1 km.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s