Kategoriat
Uncategorized

Ei se ollutkaan vielä ylikuntoa

Maanantai oli meikällä ihan ohjelmoitu lepopäivä, mutta eilen julma väsymyksen tunne yllätti ja koiran kusetus oli päivän ainoa merkittävä urheilusuoritus. Tänään töiden jälkeen olo ei ollut juurikaan eilistä parempi, mutta lähdinpä kuitenkin suorittamaan alun perin eiliselle merkittyä intervallia: 3,2 km/10K-vauhdilla, 2 x 1,6 km/5K ja 2 x 0,8 km/<5K, joka ei pari viikkoa sitten mennyt mitenkään mieltä ylentävästi.

Ensimmäisen 3,2 km vedon aikana ajattelin sitten kuunnella kehoa kunnolla ja päättää siinä, mennäänkö harjoitus läpi vai annetaanko olla. Ja sen verran helppoa tuo taival oli, että ei tämä väsymyksen tunne ole mitään muuta kuin ihmisen luonnollista laiskuutta ja mukavuudenhalua. Joten 2 x mailin vedot päälle ja kasisataset vielä ja siinäpä se sitten oli. Ja koko harjoitus vielä på engelska:

3,2 km at 10-K pace, 2 x 1,6 km @ 5K-pace, 2×800 meters at slightly faster than 5K-pace, with 5 minutes recovery after the 3,2-km and 3 minutes recovery. + warmup and cooldown.

Harjoituksen kilsat yhteensä 12,77. Sen verran pitää vielä tähän tunnustaa, että jalat ovat vähän kipiät… mutta vaan ihan vähän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s