Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Hups

Mittarissa 17,91 km, mielessä kysymys ”näkikö kukaan?”… aloitetaan alusta ja siirrytään ajassa 1 h 33 min taakse päin.

Vaikka eilinen kymppi ei välttämättä ollut ihan täpöllä vedetty, jalat olivat kuitenkin aamusta vähän väsyneet ja lihakset kipeitä. 18-20 km lenkki ei välttämättä olisi sitten optimi tälle päivälle, mutta olen todennut jo aikaisemminkin, että väsyneenäkin pitää pystyä juoksemaan.

Ja tällä liikkeelle. Ensimmäinen kilsa meni standardilla hatutuksella, joka juurikin johtui väsyneistä jaloista, mutta siitä se sitten lähti irtoamaan. Kolmen kilsan kohdalla koin järkytyksen, kun joku äijä juoksi heittämällä meikästä ohi… ei ole nimittäin vastaavaa sattunut viimeisen vuoden aikana missään muualla kuin kisoissa. Matka jatkui ja juoksu tuntui todella mukavalta ja helpolta. Loppumatkasta jouduin suorittamaan uudelleenreititystä, kun vastaan alkoi tulemaan lumista, sohjoista ja jäistä tienpätkää. Ja taisinpa onnistua navigoimaan itseni loppujen lopuksi kaikista paskimpaan mahdolliseen sohjoon, mitä vaan meiltä päin löytyy.

Takaisin taas asfaltille ja mittarista katsomaan matkaa… 17 ja risat, eli kotinurkille saan 18 täyteen. Loivaa alamäkeä ja 17,9 täyteen. Kurvaus 14 km/h vauhdilla alikulkuun ja…

Mittarissa 17,91 km, mielessä kysymys ”näkikö kukaan?”… Talvikauden ensimmäiset lipat. Ja ihan kunnolliset sellaiset. Pahemmilta vahingoilta sentään vältyin. Vähän on ruhjetta ja vertakin taisi tulla, mutta odotellaan vielä huomiseen, jos joku paikka tulee kipeäksi. Ja näkikö kukaan? Ikävä kyllä joku kävelijä todennäköisesti huomasi lennon, mutta ei ollut kukaan tuttu 🙂

Huomenna lepopäivä ja tiistaina taas harjoitukset jatkuvat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s