Kategoriat
kilpailu

10K

Ei ole välttämättä tämän talvikauden harjoittelu mennyt ihan täysin päin mäntyä. Ainakin tämän päiväinen kympin kisa antoi toivoa ja nosti fiiliksen korkealle.

Pari kuukautta sitten sain kulutettua kympillä aikaa noin 43.30 ja tänään onnistuin leikkaamaan pois suurin piirtein kolme minuuttia ja juoksu tuntui uskomattoman helpolta. Sykkeiden perusteella vähän kovempaakin olisi voinut sitten mennä… jokaisen kilsan vähän puristaen ja loppuaika 39 -alkuinen.

Mutta jossittelu on turhaa ja tyhmää, joten olen tyytyväinen tämän päivän tulokseen ja parannettavaakin jää sitten tulevaisuuteen. Siitähän lähdetään, että kolmella minsalla aikaa parannetaan myös seuraavalla kerralla ( toi oli huumoria ).

Sen verran vielä kisasta, että olosuhteet olivat hyvät. Sula tie, muutama aste plussaa ja Lunaracerit pitkästä aikaa jalassa (ulkona). Matkasta ei oikein ole mitään mainittavaa, askelta toisen eteen ja silleen. Positiivista oli myös se, että maalissa ei tehnyt mieli laatoittaa 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s