Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Sykkeet kunnossa

Taas kotona ja ensimmäisenä pihalla oli tervehtimässä jokunen tonni katolta alas pudonnutta lunta. Onneksi sentään aurinko lämmittää tuota meidän pihaa sen verran mukavasti, että kevyestä pakkasesta huolimatta lumi oli pienellä ylimääräisellä pehmennyksellä helposti pois kolattavissa. Että siitä sain sitten kivat alkulämpimät ennen lenkkeilyä.

Laitoin loppu viikosta tilaukseen uuden tekstiilivyön sykemittariin ja paketti olikin kotona odottamassa, joten pääsinpä heti testaamaan sykekäyrän muotoa. Ja niinhän se taisi olla, että vika löytyi. Oli varmaankin vanha vyö joutunut kokemaan liian kovia. Muilta osin päivän numerot 8,7 km, 5:15/km ja avg. syke 134. Kohta voi jättää nastalenkkarit odottamaan seuraavaa talvea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s