Kategoriat
Uncategorized

Torso lenkki

Matkailu ympäri Suomea jatkuu ja se osaltaan tuo haasteita harjoittelulle. Etenkin puolison kehitellessä muuta ohjelmaa parhaaseen mahdolliseen lenkkeilyaikaan. Sen verran on jo itsesuojeluvaisto kehittynyt, etten sano ”Ei käy nyt, lähden lenkille. Katsotaan myöhemmin”.

Edellä mainittujen olosuhteiden pakosta eilinen harjoitus siirtyi tälle päivälle ja Pekka Pouta ei omalta osaltaan helpottanut meikäläisen elämää…. lunta lunta ja lunta. Täällä maalla juoksumatto ei ikävä kyllä ole vaihtoehto, joten suuntana on joskus aamulla auratun tien reuna ja lunta taivaan täydeltä.

Ohjelmassa oli vähän kovempi lenkki: 3,2 km/10K-vauhdilla, 2 x 1,6 km/5K ja 2 x 0,8 km/<5K.  Olosuhteet eivät siis välttämättä olleet suosiolliset tälle suoritukselle.

Sen verran järkeä vielä on päässä, että en todellakaan yrittänyt lähteä puskemaan hyvän kelin 10K-vauhtia, mutta liian kovaa kuitenkin, joten jätin ensimmäisen vedon kesken 2,2 km jälkeen, kun alkoi tuntumaan liian pahalta. Seuraavaksi vedin kerran 1,6 km ja 2 x 800 m, joten torso tuosta tuli. Pitää kokeilla vastaava uudelleen parin viikon päästä. Kilometrit yhteensä 9,3.

Polarin asiakaspalvelu vastasti meikän syke-onglema-kysymykseen ja siellä epäiltiin samaa kuin tuossa aikaisemmin anonyymi oli kommentoinut, eli ”ongelma vaikuttaisi olevan WearLink -tekstiilivyöhön liittyvä…”. Joten seuraavaksi pitää mennä kauppaan ostamaan uusi tekstiilivyö. Todennäköisesti vyön huolto ei ole mennyt 100% ohjeiden mukaisesti. Joka kerta olen huuhdellut sen käytön jälkeen ja suhteellisen säännöllisesti myös käyttänyt sitä pesukoneessa. Tosin mukana on välillä ollut myös linkous 😦

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s