Kategoriat
harjoittelu PK-harjoitus

Väsy

Aikainen herätys ja lyhyet yöunet, siinä alkua tälle päivälle. Lisäksi eilinen lenkki tuntui vähän jaloissa ja pari tuntia aamutuimaan ulkona seisoskellen 14 asteen pakkasessa ei hellinyt niitä ainakaan parempaan kuntoon. Ja aikainen lounas, hernekeittoa ja näkkäriä, viritti sitten konetta kohti päivän lenkkiä. Kun vielä jouduin vaihtamaan huomisen pitkän aikatauluongelmien takia tälle iltapäivälle, äijä oli henkisesti valmis vanhainkotiin.

Vaikeudet nimittäin alkoivat säälittävästi 50 metrin jälkeen, kun jalat olivat täysin vetämättömät ja mieli maassa. Pientä psyykkausta peliin ja onnistuin välttämään 600 metrin kohdalla mielessä olleen 180 asteen käännöksen. Siitä se matka alkoi kilometri kerrallaa edetä, kunnes 12 kilsan kohdalla jalat alkoivat taas tuntumaan vetämättömiltä. Tuossa vaiheessa motivoinniksi riitti se, että lyhintä reittiä matkaa kotiin on 8 kilsaa ja nopeiten sinne pääse juoksemalla.

Tavoitteena olisi ollut vetää jokunen kilsa yli kahdenkympin, mutta tänään ei oikein jaksanut, joten matkaa kertyi juurikin tasan 20 km, 5:12/km keskivauhdilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s